SIGNATURE BLUE RESORT

Kusadasi Turkey
de la
EUR 1425 00 EUR
2 adulti
SIGNATURE BLUE RESORT se află în Kusadası, la 1,1 km de plaja Amara Sealight Elite și oferă diverse facilități, precum un restaurant, un centru de fitness și un bar. Această proprietate oferă camere de familie și o terasă. Unitatea de cazare are recepție cu program nonstop și room service pentru oaspeți.

Localizare

Portul de agrement Kusadasi este la 6 km de hotel, iar autogara Kusadasi este la 3,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Adnan Menderes din Izmir, situat la 54 km de SIGNATURE BLUE RESORT.


Facilitati Hotel

Hotelul ofera un restaurant, un centru de fitness și un bar. Această proprietate oferă camere de familie și o terasă. Unitatea de cazare are recepție cu program nonstop și room service pentru oaspeți.


Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat. Toate unitățile de la SIGNATURE BLUE RESORT includ aer condiționat și dulap.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - BODRUM 2024 Bucuresti - Bodrum; Taxele de aeroport; Avion BODRUM - OTOPENI 2024 Bodrum - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre SIGNATURE BLUE RESORT , Bodrum, Turcia