Ziua 1
BUCURESTI a INSULA EVIA Intalnire la ora 22:30 cu reprezentantul agentiei la intrarea in Parcul Carol. Plecare la ora 23:00 pe ruta BucureCeti a Giurgiu a Ruse a Sofia a Kulata a Thessaloniki - Larisa a Glyfa(ferry) a Agiokampos a Insula Evia. In jurul pranzului vom ajunge la cazare in Loutra Edipsos.

Ziua 2
LOUTRA EDIPSOS In jurul pranzului vom ajunge la cazare in Loutra Edipsos.

Ziua 3
LOUTRA EDIPSOS / ATENA Mic dejun. Timp liber pentru plimbare si plaja sau,va recomandam sa participati la urmatoarea excursie optionala: Vizita Atena Plecam dimineata devreme din Loutra Edipsos si trecem pe podul de la Halkida, pod ce uneste Evia de continent. Ajungem in capitala Greciei unde ne vom intalni cu ghidul local in Piata Karaiskaki, vom face turul panoramic de oras cu autocarul si vom poposi la poalele sitului arheologic Acropole. Dupa vizita, vom avea la dispozitie aproximativ 2 ore timp liber pentru plimbare, vizite, cumparaturi sau masa de pranz.La ora 16.00 grupul de reuneste in fata Palatului Parlamentului pentru a vedea schimbarea garzii evzonilor si imediat dupa procesiune facem traseul retur catre Insula Evia. (tarif informativ-50 euro/pers)

Ziua 4
LOUTRA EDIPSOS / MANASTIRILE DIN NORDUL EVIEI Mic dejun. Timp liber pentru plimbare si plaja sau,va recomandam sa participati la urmatoarea excursie optionala: Manastirile din Nordului Eviei Orice turist care ajunge in Insula Evia are printre obiective vizita la manastirile din nordul insulei. Un prim popas il vom face in Parcul National Drimona unde se afla Manastirea Sfantul David. Avem timp pentru vizita o ora . Ne continuam drumul catre simbolul Eviei, Biserica Sfantul Ioan Rusu, facatorul de minuni si vindecatorul celor bolnavi, biserica aflata in localitatea Prokopi. Vom avea timp pentru vizita si masa de pranz 1 ora si 30 minute. (tarif informativ-30 euro/pers) HRISTOS A INVIAT!! - Seara va invitam sa participati la slujba de inviere la Biserica Sfantul Pantelimon din Loutra Edipsos.

Ziua 5
LOUTRA EDIPSOS / ELLINIKA Mic dejun. In Duminica Mare va invitam sa participati la un pranz festiv de Paste, cu mancare traditionala, oua rosii si cozonac. Taverna are o pozitie privilegiata, cu o priveliste superba asupra golfului Ellinika. Tarif informativ: 40 euro/pers.

Ziua 6
LOUTRA EDIPSOS Mic dejun.In aceast zi libera va recomandam sa va bucurati de beneficiile apelor termale pentru care este renumita statiunea.

Ziua 7
INSULA EVIA a BUCURESTI Mic dejun. La orele 09.00 ne imbarcam pentru intoarcerea catre Romania pe traseul Salonic - Sofia a Ruse a Giurgiu a Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.


PASTE 2023 INSULA EVIA AUTOCAR 7 ZILE
12.04-18.04.2023

Ziua 1: l Carol. Plecare la ora 23:00 pe ruta BucureCeti a Giurgiu a Ruse a Sofia a Kulata a Thessaloniki - Larisa a Glyfa(ferry) a Agiokampos a Insula Evia. In jurul pranzului vom ajunge la cazare in Loutra Edipsos.
Ziua 2:  LOUTRA EDIPSOS In jurul pranzului vom ajunge la cazare in Loutra Edipsos.
Ziua 3:  LOUTRA EDIPSOS / ATENAMic dejun. Timp liber pentru plimbare si plaja sau,va recomandam sa participati la urmatoarea excursie optionala:Vizita Atena Plecam dimineata devreme din Loutra Edipsos si trecem pe podul de la Halkida, pod ce uneste Evia de continent. Ajungem in capitala Greciei unde ne vom intalni cu ghidul local in Piata Karaiskaki, vom face turul panoramic de oras cu autocarul si vom poposi la poalele sitului arheologic Acropole. Dupa vizita, vom avea la dispozitie aproximativ 2 ore timp liber pentru plimbare, vizite, cumparaturi sau masa de pranz.La ora 16.00 grupul de reuneste in fata Palatului Parlamentului pentru a vedea schimbarea garzii evzonilor si imediat dupa procesiune facem traseul retur catre Insula Evia. (tarif informativ-50 euro/pers)
Ziua 4: LOUTRA EDIPSOS / MANASTIRILE DIN NORDUL EVIEIMic dejun. Timp liber pentru plimbare si plaja sau,va recomandam sa participati la urmatoarea excursie optionala:Manastirile din Nordului EvieiOrice turist care ajunge in Insula Evia are printre obiective vizita la manastirile din nordul insulei. Un prim popas il vom face in Parcul National Drimona unde se afla Manastirea Sfantul David. Avem timp pentru vizita o ora . Ne continuam drumul catre simbolul Eviei, Biserica Sfantul Ioan Rusu, facatorul de minuni si vindecatorul celor bolnavi, biserica aflata in localitatea Prokopi. Vom avea timp pentru vizita si masa de pranz 1 ora si 30 minute. (tarif informativ-30 euro/pers)HRISTOS A INVIAT!! - Seara va invitam sa participati la slujba de inviere la Biserica Sfantul Pantelimon din Loutra Edipsos.
Ziua 5: LOUTRA EDIPSOS / ELLINIKAMic dejun. In Duminica Mare va invitam sa participati la un pranz festiv de Paste, cu mancare traditionala, oua rosii si cozonac. Taverna are o pozitie privilegiata, cu o priveliste superba asupra golfului Ellinika. Tarif informativ: 40 euro/pers.
Ziua 6: LOUTRA EDIPSOSMic dejun.In aceast zi libera va recomandam sa va bucurati de beneficiile apelor termale pentru care este renumita statiunea.
Ziua 7:  INSULA EVIA a BUCURESTIMic dejun. La orele 09.00 ne imbarcam pentru intoarcerea catre Romania pe traseul Salonic - Sofia a Ruse a Giurgiu a Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Evia
Transport Autocar Iri Travel - Bulgaria Evia - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Paste Insula Evia Autocar 2023, Toate locatiile, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate