Charter Corfu - Aqualand Resort, cu plecare din Cluj Napoca

Aqualand Resort este o proprietate construită in stil tradițional, in conformitate cu arhitectura din Insula Corfu, situată in Agios Ioannis, langă parcul acvatic Aqualand. Facilitățile oferite de proprietate includ tobogane de apă, piscine și restaurante.

Toate studiourile și apartamentele luminoase de la Aqualand Resort au aer condiționat și balcon cu vedere la grădină, piscină și munte. Fiecare unitate de cazare oferă zonă de relaxare, cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

La barul de la piscină puteți să savurați băuturi și băuturi răcoritoare. Oaspeții pot lua masa la restaurant și facilitățile de fast food.

Proprietatea are loc de joacă pentru copii, cu suprafața de 200 m², precum și grădină cu zone cu iarbă, plante și copaci. Această proprietate pune la dispoziție facilități de sport, cum ar fi teren de tenis și centru de fitness.

Portul și frumosul oraș Corfu sunt la 9 km. Proprietatea oferă serviciul gratuit de transfer. Aeroportul Internațional Ioannis Kapodistrias este la 8,5 km. Oaspeții beneficiază de parcare publică gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Aqualand Resort, Corfu, Grecia