40px

Travel Colors

Adresa: Șos. București-Ploiești, Nr. 14-22, Sector 1, București
Nr. Reg. Com: J40/3295/2005
CUI: RO17262596
Manager: Lazar Andreea
Licența de turism: 830 din 25.01.2019
Polița de asigurare: 56376 din 10.01.2023 emisă de OMNIASIG
BRD - Groupe Societe Generale
RON : RO44 BRDE 410SV 650 830 24100
EUR : RO71 BRDE 410SV 650 834 54100
USD : RO86 BRDE 410SV 7093 5164 100
Travel Colors
40px
Cine suntem

Travel Colors este agenția ta de turism.

Cea la care apelezi cu încredere pentru următoarea vacanță de vis la mare, cazare la munte, pachet la schi sau pe un vas de croazieră.

Sau cea la care suni pentru cazare și bilet de avion pentru deplasarea ta de serviciu.

Suntem agenție acreditată IATA (International Air Transport Association) de mai bine de 10 ani pentru a putea emite rapid bilete de avion pentru orice destinație din lume și lucrăm cu majoritatea sistemelor globale de rezervări de cazare pentru a găsi cele mai bune hoteluri.

Deținem licență de turism ca agenție organizatoare și avem asigurare pentru toate serviciile pe care le oferim. Sună-ne pentru orice nevoie de călătorie și te vom ajuta cu plăcere!

Ce facem

Travel Colors îți oferă toate serviciile de turism de care ai nevoie. Am încheiat contracte cu peste 150 de furnizori de servicii turistice și parteneri din România și din străinătate pentru a ne asigura că îți putem oferi cea mai convenabilă variantă pentru călătoria ta.

O selecție a serviciilor oferite de noi: cazări în țară și în străinătate, bilete de avion pe companii de linie și companii aeriene low-cost, pachete city-break pentru destinații din România sau din Europa, pachete charter de vară (în Turcia, Grecia, Spania, Egipt, Croatia, etc), pachete de iarnă la schi, pachete de Paște, Crăciun și Revelion în România sau în afara ei, croaziere, pachete pentru luna de miere, pachete la preț redus pentru persoane în vârstă (seniori), circuite cu autocarul sau cu avionul, asigurări medicate pentru călatorie.

În același timp, pe website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Polita insolvabilitate
Licenta de turism
Brevet turism
Certificat inregistrare